Expositie in Brugge

Van 17 t/m 19 februari 2023 doet Eline mee aan een groeps-expositie in Brugge. Elke schilder mag hier 12 meter aan kunstwerken laten zien. Ook is er veel ruimtelijk werk te bewonderen. Ga voor meer informatie naar exposities

Bloemenmuseum in Aalsmeer

Weinig thema's in de kunst bestrijken zo'n breed scala en inspireren zoveel uiteenlopende kunstenaars als de bloem. Dat verdient een bijzondere plek. Die plek is er in Aalsmeer, de bakermat van de Nederlandse sierteelt. In de zomer van 2018 is hier het Flower Art Museum geopend.

Lees meer »

Workshop Rozen schilderen in Soest

De workshop Rozen schilderen was een groot succes. We hebben alles gedaan om ons aan de coronaregels te houden. en dat is soms best lastig geweest. Voor vele was echt even een leuke uitje in deze voor iedereen lastige tijd. 

Lees meer »

Flowers - Jenkins Technique - Quick Time

We hebben weer een filmpje op YouTube geplaatst,  Flowers!  We hebben vele leuke reacties ontvangen en ook van Gary en Kathwren Jenikins.  De reactie van Gary hebben we hieronder geplaatst. Hou de website in de gaten voor de eerst komende workshops.

Lees meer »

Hoe schilder je een geranuim.

Eline heeft weer nieuwe filmpjes geplaatst op haar YouTube kanaal. Dit keer een geranium in een pot. Er is een Quick Time filmpje en de real-time versie is in 4 delen geplaatst. Heel veel plezier met kijken en als je gaat oefenen .... heel veel succes.

Lees meer »