Workshop Rozen schilderen in Soest

Gepubliceerd op 27 november 2020 om 21:57

De workshop Rozen schilderen was een groot succes. We hebben alles gedaan om ons aan de coronaregels te houden. en dat is soms best lastig geweest. Voor vele was echt even een leuke uitje in deze voor iedereen lastige tijd. 

 

Om 09.15 was iedereen welkom in Het Artishock in Soest. In de grote zaal waren de tafels met voldoende tussenruimte opgesteld en stond alles klaar voor een gezellige en leerzame workshop. 

 

Er waren 9 deelnemers, het maximale aantal om in deze coronatijd op een verantwoorde manier een workshops te geven. De deelnemers kwamen uit Soest, Amsterdam en Hilversum.

.Na de introductie gingen we aan de slag met de streektechnieken en konden we oefenen op een klein doek. De verschillende technieken lijken zo makkelijk te doen als je de TV kunstenaars aan het werk ziet maar in werkelijkheid is dat toch een stuk lastiger. Eline kwam bij iedereen langs om aanwijzingen te geven en hier en daar te helpen.

Daarna werden verschillende composities besproken en was het tijd om de achtergrond  op het grote doek te schilderen. Na de lunch werd er direct weer goed gewerkt en kwamen langzaam maar zeker bij iedereen de rozen tevoorschijn. En na tips en tricks van Eline en soms een nodige correctie, groeide het vertrouwen bij iedereen. Rond 5 uur heeft iedereen geholpen met opruimen en ging iedereen met een mooi schilderij naar huis.

groetjes van Hilbert en tot de volgende keer. 

Workshop Landschap - Waterschap 23 januari 2012 in het Artishock in Soest, voor meer informatie  klik hier  

Met technieken van Bob Ross

 

Workshop Bloemen 20 februari 2021 in het Artishock in Soest, meer informatie klik hier

Met technieken van Gary Jenkins 

Wilt u ook meedoen met een workshop van Eline.  Rozen schilderen, of Bloemen, Landschap, portret of zeegezicht kijk dan bij onze workshops voor 2021 of klik hier. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.