Verslag workshop bloemen schilderen 17 juli 2021 Artishock Soest 

 

De bovenzaal van het Artishock in Soest was de locatie voor de workshop bloemen.  De tafels met de ezels waren ruim opgezet dit in verband met de corona maatregelen. Iedereen nam tijdens de workshop voldoende afstand en de workshop kon daardoor veilig verlopen.  

Na de kennismaking, de koffie en de thee begon de workshop met uitleg en oefeningen. Daarna werd een schilderij opgezet. 

Het schilderij werd stap voor stap aan de hand van aanwijzingen van Eline opgebouwd. Het was voor sommige even zoeken naar de juiste vormen en kleuren maar al snel zag je de bloemen op het doek verschijnen. Bij de streektechnieken werd extra geoefend. De koffie, thee en andere versnaperingen waren ook nu weer goed verzorgd door Hilbert.  

Rond 13.00 uur was het tijd voor de lunch. Iedereen had zijn eigen lunch mee genomen en wij verzorgden de koffie, thee en andere drankjes. Aan tafel werd er gezellig gekletst en daarna was het weer tijd om verder te gaan.

In de middag werd veel aandacht besteed aan details. Bij wie het niet direct lukte hielp Eline en anderen konden het schilderij afmaken.

Tegen de klok van 5 uur was iedereen klaar en ging met een mooi schilderij naar huis. Wilt u ook een workshop bloemen schilderen volgen, voor meer informatie over de workshops in 2022, klik hier 

Voor de cursisten, bedankt voor jullie komst en tot de volgende keer.

Groetjes, Hilbert.